Flore Chemie čistila & maziva

Ekološka čistila in maziva, ki Vam prihranijo trud, čas in denar pri vzdrževanju in čiščenju.

Zaposlitev

zaposlitev

Ponujamo prijetno in sproščeno delovno okolje, možnosti za spoznavanje novih Ijudi je na pretek. Poleg tega ta dejavnost omogoča prosto razpolaganje s časom, kar je v drugih okoljih (pisarni, trgovini ali drugje) nemogoče; tu lahko samostojno odločate o tem, kako si organizirate dan, kdaj se dogovorite za predstavitev, itd.

 

Skratka imate priložnost, da postanete sami svoj menedžer, da si pridobite določene ekonomske prednosti in osebno zadoščenje, ne da bi zanemarjali družino in svoje interese.

 

Dober zastopnik ima gotovo že po naravi smisel za Ijudi, res pa je tudi, da sta za uspešno predstavitev izdelkov potrebna navdušenje in dobra volja. Od Vas pričakujemo, da že imate ustanovljeno eno od oblik opravljanja poslovne dejavnosti (npr. s.p., d.n.o., d.o.o.), medtem ko za motivacijo in uvajanje v delo poskrbi naše podjetje. Cela vrsta informativnih sredstev o izdelkih in tehniki prodaje pripomore, da se v delo uvedete brez težav, za spoznavanje izdelkov pa je poskrbljeno z rednim izobraževanjem.  Če se resno zanimate za to vrsto dejavnosti, ne čakajte, pridružite se nam.To lahko storite na način, ki je za Vas najugodnejši, in sicer lahko

  • nas pokličete na sedež našega podjetja na številko + 386 (0)4 586 54 00
  • ali nam pišete na adak@t-2.net

Z VESELJEM SE BOMO POGOVORILI Z VAMI IN VAM IZREKLI DOBRODOŠLICO

Standard kakovosti


Za ogled certifikata kliknite na sliko!
Pogosta vprašanja
Odgovori na najpogostejša vprašanja naših kupcev so na voljo TUKAJ.
Top 10 izdelkov
Oglejte si TOP 10 najbolj priljubljenih izdelkov Flore Chemie v Sloveniji.
Video predstavitve
Oglejte si VIDEO PREDSTAVITVE nekaterih naših izdelkov!